Vær opmærksom på aldersgrænsen for at leje en bil

I USA skal man kun være 16 år for at køre bil. Når du skal leje en bil, er reglerne dog anderledes. Her skal du langt de fleste steder være 20 eller 21 år for at leje en bil. Det skal I tage højde for, når I planlægger jeres rejse. Oftest er der også flere af jer, der skal køre, og derfor er det klogeste, at I er flere, der er gamle nok til at køre bilen.

Hvis I er under 25 år, vil der blive pålagt ekstra gebyrer for jeres lejeaftale. Det kan I ikke gøre så meget ved, for I skal jo afsted. Alligevel er det fordelagtigt for jer at kigge efter steder, der tager højde for jeres alder.

Find ud af, hvilken type af bil I ønsker at leje

Markedet for biludlejning i Californien er kæmpestort, og derfor er der utallige muligheder for at leje en bil til jeres tur. Det kan være vildt uoverskueligt, og derfor er det klogt at begrænse sine muligheder lidt.

En af de måder det kan gøres på er ved at bestemme, hvilken type af bil I ønsker at leje. Ikke alle udlejningsfirmaer vil være i stand til at tilbyde alle typer af biler, og derfor kan I begrænse jeres muligheder og gøre jeres valg mere overskueligt ved at afgøre, hvilken biltype I ønsker.

Mulighed for ekstra chauffør og pakkeløsninger

Når I lejer en bil i Californien, kan delstaten som noget helt særligt tilbyde jer at få en ekstra chauffør registreret gratis. Det er kun i Californien, at det er muligt, og det tilbud bør I benytte jer af. Hvis vedkommende er under 25 år, vil det dog ikke være gratis. Det er dog billigere end en pakkeløsning.

Skulle den ekstra chauffør ikke være over 25 år, kan det godt betale sig at købe et pakketilbud de fleste steder. Et pakketilbud indeholder benzin, kørsel, GPS og andet i mindre eller større omfang. Kig efter de tilbud, der passer bedst til jeres behov. Tænk på, hvor langt I skal, og hvor mange I skal afsted.

Lej i god tid

Det er en god idé at leje jeres bil i god tid. God tid er lang tid før, I tager afsted på turen. Der er stor rift om bilerne, og derfor kan I ikke forvente at få jeres drømmebil, hvis I kommer derover og ikke har booket en bil på forhånd. Det ville være en skam. Sørg for, at der er styr på det, når I ankommer, og så kommer I hurtigere ud og får oplevet Californiens fantastiske atmosfære.

Fordelagtige steder at leje en bil

Når I kommer til Californien, lander I højst sandsynligt i enten San Francisco eller Los Angeles. Derfor vil det også være fordelagtigt, at I lejer jeres bil herfra. Så skal I ikke transportere jer rundt længe uden en bil, og I kan lynhurtig få bilen og komme ud på egen hånd, hvis I har bestilt hjemmefra.

I både San Francisco og Los Angeles er der utallige udlejningsmuligheder, og der vil med garanti være nogle, der kan lave et godt tilbud til jer, på trods af at I skulle være under 25 år.

Hvad koster det at leje en bil i Californien?

Prisen er selvfølgelig en væsentlig del af det at leje en bil i Californien. Men det er svært for os at sige, hvad din billeje præcist kommer til at koste. Det afhænger af flere ting. Først og fremmest, hvor mange I er, hvor gamle I er, hvilken bil I skal leje, og hvor længe I skal leje den. Derfor vil det være forkert at komme med en konkret pris.

Billeje i Californien og den resterende del af USA er dog generelt billigt. Alligevel er det en god idé at få flere tilbud og undersøge forskellige udlejningsmuligheder. Oftest er det billigst at bruge en indirekte udlejer i stedet for et af de store firmaer.

Med i prisen følger oftest benzin, kørsel og forsikring.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hegelundmedia.dk/usa-guiden.dk/wp-content/themes/usa-guiden/includes/wp_booster/td_block.php on line 997

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here