Guide til Balboa Park

0
2463
Balboa Park, San Diego

Balboa Park er et centralt område i San Diego, som er udgangspunkt for rigtig mange forskellige seværdigheder. Blandt andet San Diego Zoo. Men Balboa Park er også en stor attraktion i sig selv. Parken er 490 hektar stor og rummer alt, der er brug for at opleve, når I vil se en park i absolut højeste kvalitet.

Parkens historie

Det var åbningen af Panama-kanalen i 1915, der var skyld i, at San Diego i dag har en af landets flotteste og største parker. Der blev lavet en Panama-udstilling i forbindelse med åbningen, og det var meningen, at det skulle være en form for verdensudstilling. Her blev de mange bygninger, som stadig er en del af Balboa Park i dag, opført.

Opdagelsesrejsende Vasco Núnes de Balboa er grunden til, at parken i dag hedder Balboa Park. Han var spanier, og i dag er der stadig et flot spansk område i parken.

USA’s største urbane kulturpark

Balboa Park er USA’s største urbane kulturpark. Derfor er der masser at se. Du kan blandt andet se hele 15 museer, smukke haver, vandfald og flotte stisystemer. Balboa Park har ligeledes events hele året rundt, og hvis I er så heldige at besøge San Diego, mens der er koncert eller musical, burde I klart bestille en billet.

Besøg San Diego Zoo

I Balboa Park er der mulighed for at besøge en række flotte og seværdige attraktioner. Den mest kendte i parken, og nok også i hele San Diego, er San Diego Zoo. Efter sigende verdens bedste zoologiske have med mere end 3.700 dyr fordelt på over 650 arter. Det er en oplevelse værd, og der kan med fordel bruges en hel dag i San Diego Zoo. Besøger I derfor denne, bør I bruge mere end en dag i Balboa Park.

Det spanske præg på parken

Som skrevet er parken opkaldt efter en spansk opdagelsesrejsende. Derfor har Balboa Park også et spansk område i form af en lille by, hvor I kan se gaden farvelagt med pangfarver. I byen bor et samfund af kunstnere, som i dag tæller over 250. Som besøgende kan man se dem arbejde, købe deres kunst og komme helt tæt på, hvordan de arbejder.

Der er alle typer af kunstnere i landsbyen. Lige fra malere til smykkedesignere til grusartister, paintmalere og meget meget mere. Det er så afgjort et besøg værd.

De mange museer

Balboa Park er indbegrebet af historie. Derfor er der også hele 15 museer, der kan fortælle en hel masse om både fortiden og nutiden. Der er alt fra historiske museer til fotoudstillinger og mindemuseer. Med andre ord skulle der være noget for enhver smag, og er I interesserede i San Diego og byens historie og eksistens, så er disse museer helt sikkert noget, der skal opleves. I kan selv bestemme, hvor mange I vil besøge, og hvor lang tid I vil bruge der.

En park er ikke en park uden grønne arealer

Søger I grønne arealer, skulpturer, vandfald og botaniske haver, så er Balboa Park også stedet at komme. Parken er selvfølgelig en park med stort P, og derfor er der masser af grønne arealer til både turister og lokale. Kombineret med stier, blomster og sågar vandfald er Balboa Park først og fremmest en park.

I San Diego er vejret meget stabilt året rundt, og derfor er der som regel solskin og høje temperaturer, uden at det bliver for varmt. Dette klima egner sig perfekt til en gåtur i parken, og derfor har millioner af mennesker hvert år glæde af Balboa Park.

Tag den spontane eller uforberedte tur

Der er utallige muligheder i Balboa Park. Så mange at det kan være svært at vælge, hvad man skal se og ikke se. Men Balboa Park er også et fristed. Et sted I kan tage hen uden en plan. Et sted, hvor I kan nyde vejret, ligge i parken, spise en is eller gå en tur. I behøver ikke at have de store planer eller den vilde lyst til at gøre ting for at aflægge parken et visit. Parken er en oplevelse i sig selv.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hegelundmedia.dk/usa-guiden.dk/wp-content/themes/usa-guiden/includes/wp_booster/td_block.php on line 997

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here