Hoteller i Las Vegas

Hvor skal vi sove i nat? Las Vegas tilbyder en storstilet fest og shows i verdensklasse. Og det kræver naturligvis et sted at sove rusen ud ovenpå de mange begivenheder, som den neonoplyste nat byder på. I kan finde gode tips til at finde lige præcis det type hotel, der passer jer bedst med vores hotelguide.

0
3328
Las Vegas at night

Skal vi booke hjemmefra?

I Las Vegas er der et hav af hoteller – og der er altid ledige værelser tilgængelige. Derfor behøver I ikke booke hjemmefra, medmindre I har fundet et hotel i jeres planlægningsfase, som tiltaler jer ekstra meget. Da er det naturligvis en idé at booke, inden I når til byen, for at være sikre på at I kan få et værelse på jeres foretrukne hotel.

En del af charmen ved en rundrejse er også det uforudsigelige i ikke at vide, hvor I skal bo på forhånd. Det giver frihed og en fornemmelse af at leve fra dag til dag. Desuden gør det også jeres planlægning mere fri. Hvis I på jeres rejse ikke behøver ramme Las Vegas på en bestemt dato, fordi I har reserveret et værelse, kan I tage rejsen mere afslappet.

Det giver jer nemlig mulighed for at forlænge opholdet i andre byer, hvis I ikke har nået alt I ville inden for den først planlagte tid.

Luksus i stor stil

Når I kommer til Las Vegas, er der rig mulighed for at leje jer ind på store luksushoteller. Byen er nemlig spækket med hoteller, og det betyder også, at konkurrencen er stor. Derfor renoverer og fornyer hotellerne sig regelmæssigt for at holde sig konkurrencedygtige, når de skal kapre hotelgæster. Og selvom I måske giver mere for overnatningerne end på resten af jeres rundrejse, får I alligevel meget for pengene.

I Las Vegas er der et stort spænd i priserne på hotellerne. Og som så meget andet hænger pris og kvalitet ofte sammen. I bør derfor spørge jer selv, hvad jeres behov er – og hvad økonomien rækker til? Skal I bo direkte på The Strip for at få hele oplevelsen med? Eller er det fint at bo lidt længere ude?

De fleste hoteller har både standard- og luksusværelser, som begge er af høj kvalitet. Vil I gerne bo helt centralt, kan et standardværelse på et af de fine hoteller være et godt kompromis at indgå.

Bo kejserligt

Et af de største og mest populære hoteller i Las Vegas er Ceasars Palace. Hotellet har 3960 værelser – så type og udvalg er stort. Her er alt, hvad byen står for, samlet under ét tag. Det storslåede hotel er opført i romersk stil med mange springvand og fontæner. Der er et stort shoppingcenter, flere michelin-restauranter, shows og et af byens største casinoer.

Ønsker I et luksushotel, der giver jer fornemmelsen af at være i Paradis? Så er Mandalay Bay et godt bud. Hotellet har nemlig skabt en hel strand omkring poolområdet, som i øvrigt er kåret til det bedste i Las Vegas.

Dæk jeres behov

Når I går på jagt efter det rigtige hotel, afhænger det derfor af, hvad I vil have ud af hotellet. Gør op med jer selv, om I vil spare penge og bo på Hostels længere væk fra centrum, eller om I vil bo centralt på de større hoteller for at spare transporttid og få kulturen helt ind under huden.

Har I venner eller bekendte, som har boet på hotel i Las Vegas, er det oplagt at høre om deres erfaringer. Det er altid en god rettesnor at gå efter, fordi I kender jeres venner, og ved lidt om hvilke behov de har. Derfor kan I sammenligne med dem og forhåbentligt finde frem til det rigtige hotel for jer. Held og lykke med hotelsøgningen.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hegelundmedia.dk/usa-guiden.dk/wp-content/themes/usa-guiden/includes/wp_booster/td_block.php on line 997

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here