Billeje i San Diego

I San Diego kan I spare meget tid ved at leje en bil. Det kan spare jer for megen offentlig transport, og så får I mere tid til at opleve attraktioner og nyde hinandens selskab. Ligeledes kan det være, at San Diego er startby for jeres roadtrip op gennem Californiens Vestkyst. Til sådan en tur skal I selvfølgelig have en fed bil. Derfor guider vi dig nu til en god billeje i San Diego.

0
3367
Leje af bil i USA

I San Diego kan I spare meget tid ved at leje en bil. Det kan spare jer for megen offentlig transport, og så får I mere tid til at opleve attraktioner og nyde hinandens selskab. Ligeledes kan det være, at San Diego er startby for jeres roadtrip op gennem Californiens Vestkyst. Til sådan en tur skal I selvfølgelig have en fed bil. Derfor guider vi dig nu til en god billeje i San Diego.

Billeje fra lufthavnen

Hvis I lander i San Diego, kan I allerede i lufthavnen leje en bil et utal af steder. Denne bil skal med største sandsynlig være jeres resten af jeres roadtrip, og derfor er det vigtigt, at I finder en bil, der opfylder jeres behov – både størrelsesmæssigt, med hensyn til køreegenskaber og hvis I har en drengedrøm, der skal opfyldes.

Det kan godt være overvældende at finde det rigtige sted i lufthavnen, fordi der er mange muligheder. Derfor er det altid en god idé at få flere tilbud samt at have nogle kriterier, I vil have opfyldt. Hvis I er under 25, er der særlige regler, og det bliver dyrere for jer, fordi I er unge. Find et selskab, der tager højde for jeres alder og naturligvis den type af bil, I ønsker.

Særlige regler for udleje til unge

Hvis I er under 25, bliver billejen dyrere for jer. Det skyldes højst sandsynligt, at der er statistikker, der viser, at folk mellem 21-25 er involveret i flere uheld end resten. Derfor kan denne ekstra udgift ikke undgås. Når I har kendskab til dette fakta, er det værd at undersøge, hvilke udlejningsfirmaer der tilgodeser jer mest muligt. Det kan der nemlig være stor forskel på.

Book hjemmefra i god tid, hvis I vil have drømmebilen

Da San Diego lufthavn rummer mange forskellige udlejningsfirmaer, kan I sagtens bestille hjemmefra ved et fordelagtigt tilbud og så hente bilen i lufthavnen. Der er stor chance for, at firmaet har en afdelingen i lufthavnen. Ellers kan det være, at I i værste tilfælde kan få bilen inde i San Diego.

Det er en fordel at bestille hjemmefra af flere årsager.

  • Hvis I bestiller hjemmefra, kan I få jeres drømmebil. Den er måske ikke tilgængelig, hvis I kommer uden en reservation
  • Hjemme i Danmark har I god tid til at tjekke diverse tilbud og overveje situationen grundigt. Ankommer I uden reservation, skal I selvfølgelig tænke jer om, men I skal stadig tage en beslutning relativt hurtigt.
  • Det er tidsbesparende at have bestilt hjemmefra

Dertil skal det siges, at det grundet de mange udlejningsfirmaer altid er muligt at få en bil, hvis I ikke har booket hjemmefra. Det er dog ikke sikkert, at det er en bil, der indfrier alle jeres ønsker.

Hvad koster billeje i San Diego?

Mange af de udlejningsfirmaer, der ligger i San Diego er kæder. Derfor er billeje i byen ikke dyrere end resten af Californien eller for den sags skyld USA: Hvad den præcise pris bliver, er dog svært at sige. Det afhænger af flere ting. Blandt andet:

  • Hvor længe I skal bruge bilen
  • Hvilken biltype I vælger at leje
  • Hvor mange chauffører der tilknyttes
  • Hvor langt I kører

Disse faktorer er forskellige fra roadtrip til roadtrip, og derfor er det umuligt at give en præcis pris. Alligevel kan der godt gives et par gode råd med på vejen, når I skal på jagt.

Ikke altid, men ofte er pakkeløsninger den billigste form for leje. Med en pakkeløsning køber du en pakke, som består af et antal kilometer, et antal chauffører og leje af bilen – dertil er der forsikring med i prisen.

Hvis I er unge, er det, som før skrevet, værd at kigge efter firmaer, der ikke er vildt strenge med forsikringsbeløb og gebyrer, fordi I er under 25. Dertil er det altid klogt, at I er mere end en, der kan køre bilen. Gerne jer alle sammen. Det er værd at betale for og koster ikke meget ekstra.

Slutteligt er det altid godt at sammenligne tilbud. De store firmaer er oftest ikke de billigste, men derimod kan det være klogt at lave indirekte leje ved at leje gennem et firma, som har kontakt til de større udlejningsfirmaer. Når I sammenligner tilbud, kan I sort på hvidt se, hvilken aftale der er bedst.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hegelundmedia.dk/usa-guiden.dk/wp-content/themes/usa-guiden/includes/wp_booster/td_block.php on line 997

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here