Modsat en by som New York kan du ikke bare lige hoppe ind i subwayen, selvom deres metro er blevet udvidet markant de sidste par år. Her får du nogle tips til, hvad du kan opleve i nogle af de forskellige områder i Los Angeles. På den måde er det lettere for dig at afgøre, hvor du skal bo henne.

Santa Monica

Det er et ufatteligt populært sted for turister, og der er altid mange turister i området. Det er især kendt for third promenade, som er en gågade med en masse dyre mærketøjsbutikker og andre populære kæder.

De har også en dejlig strand, og alle turister kigger altid forbi Santa Monica Pier. Det er kendt fra postkort, da de her har et pariserhjul, hvor du kan se ud over stranden på den ene side og vandet lige fremme.

Vi vil anbefale dig, at du går fra Santa Monica til Venice langs vandet eller lejer nogle cykler. Der er gå- og cykelsti hele vejen fra Santa Monica til Venice uden biler. Det gør det til en populær tur for alle, der dyrker motion.

Venice Beach

Hvor Santa Monica er de riges område, er Venice Beach den trendy strand med masser af skæve personligheder. Her er der en masse boder, hvor der bliver solgt en masse mærkelige ting. Alt fra t-shirt, bibler til kunst.

Der er stort set gang i den hele året med færrest mennesker fra december til februar, da vejret kan blive lidt køligt ved kysten.

Når du er hernede, skal du gå forbi Muscle Beach, hvor store bodybuildere dyrker styrketræning. Der er altid gang i den, og du kan altid få lov at tage billeder med dem, hvis du har lyst. Det er her, at Arnold Schwarzenegger trænede i sine unge dage, når han både ville have sol og træne.

Beverly Hills

Beverly Hills blev især kendt med serien Beverly Hills, 90210. Det er da også her, at alle de rige bor i Los Angeles, og det kan man godt se. Hvis I har lejet en bil, så skal I køre rundt i dette område, for der er langt mellem de store huse her.

Hvis I bor i området, så skal I gå ned til Rodeo Dr. Ved parken Beverly Gardens Park finder du Beverly Hills skiltet, som alle tager billeder af. Det er herfra, at du kan gå ned ad Rodeo Dr og opleve alle de dyre mærketøjsbutikker. Med navne som Hermes, Gucci osv.

Når du når til krydset mellem Rodeo Dr og Dayton Way, skal du dreje til venstre op ad en lille gågade, som også hedder Rodeo Drive. Det er et hyggeligt lille område med masser af butikker og for enden kan du sætte dig ned og spise noget mad.

West Hollywood

Dette område er blevet ufatteligt populært de sidste par år. Især kendt fra dyre butikker i et lille stykke af Sunset Blvd. og for de mange homoseksuelle barer ved Santa Monica Blvd. Det er et hyggeligt område at bo i, når du er på ferie, da du har let adgang til mange ting.

Hvis du er vild med at gå i byen, så skal du opleve 1 Oak og Rainbow Bar and Grill, som ligger lige op ad hinanden. Rainbow er en bar, hvor der i gamle dage hang masser af musikere ud, og du kan stadigvæk være heldig at møde nogle. Det er en meget Rock ‘n’ roll bar.

1 Oak er helt klart der, at du møder alle rappere, filmstjerner osv. Det gør også, at det er svært at komme ind. Når man ikke er kendt, er det lettest at komme ind, hvis ens selskab har overvægt af kvinder.

Hollywood

Når man hører om Hollywood, så tænker man, at det er et flot eksklusivt område, men det er det slet ikke. Det er et meget slidt område, men det er her, at du finder de kendte stjerner i vejen ved Hollywood Blvd.

Det er især på Hollywood Blvd. fra La Brea til Gower St. Her finder du mange af de mest kendte Hollywood stjerner i asfalten, og der er ufattelig mange souvenirbutikker, så der er en masse ting at se. Der er rimelig kaotisk her, da det er det eneste sted, hvor der er mange fodgængere.

Det er let at komme hertil, da de har en subway, som du kan tage fra North Hollywood og Downtown til lige der, hvor det hele sker i Hollywood.

Hollywood er også tæt på Runyon Canyon, som er der, hvor de lokale hiker. Hvis du er heldig, kan du nogle gange se kendte her. Bl.a. går Justin Bieber i Runyon Canyon. Udover på natklubber, så er steder som Runyon Canyon et godt sted at møde kendte.

Du finder dem i hvert fald ikke i selve Hollywood.

Burbank og North Hollywood

Vi vil ikke anbefale jer at bo i Burbank og North Hollywood, da det er langt væk fra mange ting. Men hvis I er på ferie her, så skal I helt sikkert forbi, da I både finder Warner Bros. Studio tur og forlystelsesparken Universal Studios Hollywood.

I Burbank kan I også komme ind at se en række forskellige TV shows og talkshows. Af kendte talkshows kan nævnes Conan og Ellen. I skal være i god tid, hvis I vil have billetter til Ellen, da billetterne hurtigt forsvinder. Det er gratis at se både Ellen, Conan og de mange TV shows.

Disneyland

Det ligger for sig selv i Anaheim, og hvis du vil opleve stemningen i Los Angeles, så er det ikke hernede, at I skal bo. I stedet kan I tage en dag eller to hernede, hvor I oplever det hele. Hvis I har været i Disneyland i Paris, er der ikke så meget at se, da de ligner hinanden.

Men hvis I har børn med på turen, så bliver I selvfølgelig nødt til at tage forbi Disneyland. Vi vil anbefale, at I kører derned i bil, da det er umuligt med offentligt transport, og det bliver dyrt med en Uber.

Så hvis I har lejet en bil, så er det intet problem at tage herned.

Vi håber, at dette indlæg har gjort det lettere for jer at vælge et område i Los Angeles.

SHARE
Previous articleAmerikansk mad
Next articleMiami
Redaktør på USA-guiden.dk

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hegelundmedia.dk/usa-guiden.dk/wp-content/themes/usa-guiden/includes/wp_booster/td_block.php on line 997

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here