Las Vegas McCarran airport (LAS)

Las Vegas McCarran airport er med sine 1.100 hektar den største lufthavn i Vegas-dalen, og ligger kun 8 km fra den amerikanske spilleby. Den er navngivet efter den amerikanske senator Pat McCarran, og de fire landingsbaner og to terminaler er travle. Så travl at den er én af de mest trafikerede lufthavne i verden.

0
2928
McCarran airport, Las Vegas

Vi guider jer her igennem lufthavnsterminalerne og hele vejen til ind til Las Vegas.

Hvad kan vi lave i LAS?

Lufthavnen tilbyder jer en bred vifte af muligheder for at slå tiden ihjel, mens I venter på flyet eller blot vil kigge jer omkring. I behøver derfor ikke kede jer, når I kommer til LAS.

Shop i anerkendte butikskæder

Med mange spændende og internationale butikker er der ingen undskyldning for at mangle noget på rejsen, hvis I har glemt at pakke noget i kufferten.

Store lingerie- og modehuse som Michael Kors og Victoria’s Secret byder sig til i lufthavnen, ligesom populære makeup-brands som MAC og Essie sikrer kvindelige rejsende muligheden for at pynte sig.

Fyld maven med lækre specialiteter

I er heller ikke i fare for at forlade lufthavnen på tomme maver. Med et utal af restauranter kan I vælge lige præcis det, I ønsker. Der er både de klassiske fastfoodsteder som Burger King og Carl’s Jr., som vi kender fra Danmark, men der er også restauranter med både græske og italienske specialiteter.

Kunst overalt hvor øjet ser

Det særlige ved Las Vegas Mccarran airport er, at den er spækket med kunstneriske islæt over det hele. Tag rundt i lufthavnen, og opdag alle de finurlige kunstværker, som giver stedet en helt særlig kreativ atmosfære.

Tag tilbage Las Vegas’ flyhistorie

Lufthavnskunsten er ikke det eneste, som LAS tilbyder for at kickstarte jeres kulturelle sult – I kan nemlig besøge et flymuseum. Museet udstiller flygenstande og -historie omkring det sydlige Nevada. Den amerikanske senator Howard W. Cannon har lagt navn til museet på grund af sit hårde og vellykkede arbejde med at lede dobbelt så meget erhvervstrafik gennem Mccarran Airport.

Kom nemt til Las Vegas

Lufthavnen ligger ca. 8 km fra Las Vegas og The Strip. Det betyder, at I på ingen tid bytter de store ankomsthaller ud med et lysinferno i byens kulørte gader. Men hvordan kommer I derind?

I kan både tage de klassiske transportmidler som en lokal bus og en taxa. Men I kan også benytte jer af en fælles kørselsordning, som Uber blandt andet står i spidsen for. I kan let og enkelt bestille via appen på jeres smartphone.

Lejebilscenteret er placeret i kort afstand fra lufthavnen, og det er endnu en mulighed for jer, når I skal derind, hvor det hele sker. I kan leje en bil og selv bestemme ruten mod The Strip. Har I ikke lejet hjemmefra, er det stadig muligt at leje en bil. Men forvent da lidt længere kø.

Gode tip til flyrejsen

Skal I flyve fra LAS, får I her et par gode råd med på vejen, så I uden besvær kommer hurtigt og let gennem lufthavnsprocesserne. I USA er de (som de fleste andre steder i verden) meget strikse med sikkerheden. Det er naturligvis en god ting, men kan også sætte tålmodigheden på prøve.

Sådan pakker I kufferten

Derfor bør I sørge for at pakke jeres tasker klogt. Store beholdere med flydende væsker pakkes som hovedregel ned i jeres checkin-kuffert, mens mindre beholdere kan være i jeres håndbagage. Husk dog at putte dem i gennemsigtige plastikposer med genluk. Medicin er tilladt, men I bør deklarere det til sikkerhedsvagten ved checkin.

Undgå metal

Klæd jer taktisk på. Bælter, smykker og andre genstande med metal bør I tage af, før I går gennem metaldetektoren. På den måde sparer I tid, og undgår ubehaget ved at detektoren slår ud, når I passerer den.

Hav ID klar – og kom i god tid

Husk at medbringe et gyldigt billed-id og jeres rejsedokumenter – det kræves, før I kan komme igennem sikkerhedskontrollen. Opbevar det derfor I jeres håndbagage.

Endelig er det en god idé at komme til lufthavnen i god tid, så I har rigeligt med tid i tilfælde af uforudsete hændelser. Det er desuden altid smart at tjekke lufthavnens hjemmeside, så I danner jer et klart overblik forud for flyrejsen.

I kan læse mere her. I er nu klar til at gå ombord på flyet. Fly safe!


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hegelundmedia.dk/usa-guiden.dk/wp-content/themes/usa-guiden/includes/wp_booster/td_block.php on line 997

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here