Billeje i Las Vegas

Rul langs de amerikanske highways. I får her en guide til billeje i Las Vegas. For med en lejet bil kan I give jer selv den optimale følelse af frihed på jeres rundrejse. I bestemmer helt selv, hvor turen går hen – og ikke mindst hvornår.

0
3781
Camaro i Las Vegas

Det giver en loose planlægning, som I ikke nødvendigvis behøver følge til punkt og prikke, fordi I kan være impulsive og spontane på en anden måde. Og ikke nok med at det giver jer friere tøjler, det er også enormt tidsbesparende i forhold til offentlig transport.

Lej bilen fra sofaen

Det er lettere end nogensinde før at leje en bil. Ønsker I under jeres ophold i Las Vegas friheden til at komme fra a til b i en bil, hvor I selv styrer transporttider, er billeje et godt valg for jer. Hvis I vil være sikre på at få den helt rigtige bil til jeres behov, er det en idé at bestille i god tid.

Hjemme fra sofaen kan I sidde i ro og mag og finde frem til det bedste tilbud på den bil, I ønsker at suse rundt i på de tørre asfaltveje i Mojave-ørkenen. I kan eksempelvis bruge Holidaycars.com til at sammenligne priser blandt de forskellige udlejningsfirmaer. Det er et overskueligt redskab til at få overblik over et kæmpe marked – og på den måde kan I helt nøjagtigt se, hvilken aftale der er den bedste. I sparer desuden tid ved at booke bilen inden, I når Vegas, fordi I allerede har taget stilling til de forskellige forhold ved leje af bil.

Når I laver jeres reservation af bilen hjemmefra, er I altså sikre på at få den bil, der matcher jeres ønsker. Men I bør overveje grundigt, hvilke behov den skal dække – for ellers kan I hurtigt ende med en dyr bil, som sluger en masse unødig benzin.

Værd at vide om billeje i Las Vegas

Skal det være en lille, smart bybil, som skal fragte jer rundt i Las Vegas’ gader, eller skal det være en tung dieselbil, der kører langt på literen og med god plads til bagage? Den beslutning skal I træffe ud fra jeres ønsker og behov.

Prisen for at leje en bil afhænger dog netop af den biltype I vælger, så det er ikke lige meget, om I vælger en stationcar, økonomibil, sportsvogn eller cabriolet. Mens prisen varierer fra biltype til biltype, er prisen den samme i Las Vegas som i resten af USA.

Bilens lejepris fastlægges desuden efter længden på lejeperioden, hvor mange kilometer I kører og antallet af chauffører.

I USA skal I være opmærksomme på, at det ofte er dyrere for personer under 25 at leje en bil. Forsikringen bliver ganske enkelt dyrere, ligesom det også gælder for personejede bilforsikringer i Danmark.

Få den bedste og billigste løsning

En god tommelfingerregel er, at den billigste måde at leje en bil i Las Vegas er via en pakkeløsning, der inkluderer kilometertal, forsikring og et bestemt antal chauffører.

Hvis I ved, at I kommer til at køre meget og langt, er ubegrænset kilometertal en god aftale.

Overvej derfor nøje, hvad bilen skal opfylde, så I bedst kan finde den bedste billejeaftale. God fornøjelse med jeres mange ture på de amerikanske highways.

Ankomst til Las Vegas uden bil – I kan stadig nå det

Sidder I i flyet på vej mod lufthavnen i Las Vegas og fortryder, at I ikke har lejet en bil hjemmefra, er der ikke grund til panik. Selvom det er lettere at booke en lejebil hjemmefra, betyder det ikke, at det er umuligt, når I først lander i syndens by.

I lufthavnen er der masser af gode muligheder for at skaffe jer et transportmiddel til jeres Vegas-visit. Det er ikke sikkert, at I har frit valg på alle hylder, men ofte har de store biludlejningskæder et stort og bredt udvalg. Hvis I ikke får drømmebilen, kan mindre sikkert også gøre det.

Går det først op for jer, hvor stor en hjælp en bil vil være, når I kommer ind til byens midte, ja så er der stadig masser af muligheder for at leje en bil. Både ude i byen og på de store hotelresorts.


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/hegelundmedia.dk/usa-guiden.dk/wp-content/themes/usa-guiden/includes/wp_booster/td_block.php on line 997

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here